SolarBot 3v1

Solar Robot 3v1 přichází jako další úspěšná stavebnice. Solárním článkem poháněná stavebnice třech robotů uspokojí děti i dospělé.


Pro dobrou funkci vyžaduje sluneční energii, nejlépe přímé denní světlo a sluneční paprsky, při umělém světle úsporných žárovek v běžném domácím prostředí nebude fungovat, v nepříznivém období lze použít silné umělé osvětlení výkonnou obyčejnou žárovkou. Sestavení každého z modelu je poměrně jednoduché. Zapotřebí není lepidlo ani nic podobného.

 

Díly se sestavují pouhým 'zacvaknutím', bez potřeby lepidla apod.Všichni, kdo jsou nadšeni z robotů nebo modelů napájených solárním článkem našli to pravé. Solar Robot 3v1 je rozložitelná stavebnice několika různých modelů, které zvládne postavit každý a k pohonu nepotřebují baterie, ale pouze sluneční paprsky. Ze SolarBotu 3v1 můžete sestavit dvounohého robota, obrněného škorpiona nebo tank. Protože se nic nelepí, můžete modely stavět pořád dokola....


Detailní popis
Stavebnice umožňující sestavit robota, škorpióna a tank
Solární panel vyžaduje buď přímé sluneční světlo a nebo zdroj světla z klasické žárovky (např. v lampičce) nefunguje při osvětlení z úsporné či LED žárovky.

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat komentáře.

Doprava zdarma od hodnoty nákupu 1990,- Kč