Mini kvadrokoptéra Micro Drone 3.0

Jste vášnivým obdivovatelem leteckých snímků nebo nadšeným pilotem? Pokud ano, tak pro vás máme skvělou zprávu. Můžete mít vlastní letecké záběry a řídit vlastní vzdrušný stroj. Kvadrokoptéry jsou v posledních letech stále více populární. Je to jednoduše díky tomu, že poskytují jejich uživatelům nádherné a fascinující zážitky a s pomocí kamery také skvělé a dechberoucí záběry. Mini kvadrokoptéra Micro Drone 3.0 od společnosti Extreme Fliers se vyznačuje extrémně malým rozměrem, stabilními letovými vlastnostmi díky 6-osému gyru a senzorům a v neposlední řadě také stabilizovaným obrazem díky jednomu z nejmenších gimbalů.

 

Samotné ovládání kvadrokoptéry se provádí dvěma způsoby. Prvním z nich je ovládání pomocí dálkového ovládání. Druhý způsob je revoluční ovládání skrze aplikace pro iOS nebo Android zařízení.

 

Důležitou součástí každé kvadrokoptéry je kamera snímající video o rozlišení 720p při 30 FPS. Stabilizace obrazu je řešena formou minigimbalu.V případě touhy po intenzivnějším zážitku je možné si nasadit brýle pro virtuální realitu a užívat si FPV let.


Připínatelnou kameru je možné si k tomuto dronu dokoupit zde. (není součástí balení)
Velkou vychytávkou u tohoto dronu je možnost vytvoření vlastního rámu vytisklého na 3D tiskárně.

 

Na kampani crowdfundingového serveru Indiegogo tento výrobek vybral ještě před uvedením na trh 3 400 000 USD a nakoupili si jej již desítky tisíc lidí. Při jeho koupi tak nemůžete šlápnout vedle.

 

Další odkazy si informacemi o dronu:
https://www.indiegogo.com/projects/micro-drone-3-0-flight-in-the-palm-of-your-hand--2#/
http://bit.ly/1SS7TEt


Detailní popis
Váha: 56g (včetně kamery 71g)
Doba letu: cca 8 minut
Dosah: 15 m (mobilní zařízení), 91 m (dálkové ovládání)
Baterie: Lithiová, jednočlánková s kapacitou 450 mAh
Rychlost: 45 km/h

 

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat komentáře.

Doprava zdarma od hodnoty nákupu 1990,- Kč