Bluetooth stereo reproduktor a přehrávač MP3 a FM

Bezdrátový reproduktor, je malý a kompaktní reproduktor se silným zvukem. Bezdrátové přehrávání hudby pomocí Bluetooth, snadné a jednoduché párování a ovládání a možnost dobíjení chytrého zařízení nebo tabletu pomocí USB výstupu.


Hlavní důvody, proč si tento reproduktor zamilujete:
1) Koncentrovaný stereofonní zvuk.
2) Pohodlí bezdrátového připojení.
3) Propracovaný a zároveň stylový design


Detailní popis
Porty USB čtečka paměťových karet Micro SD vám umožní poslouchat hudbu z Memory Stick nebo karty micro SD s podporou až 32GB
Snadné přenášení Rozměry i hmotnost tohoto reproduktoru nejsou nikterak vysoké a díky tomu nebude problém s jejím přenášením na nejrůznější místa, kde si budete chtít dopřát kvalitní poslech oblíbené hudby.


Velká podpora kompatibilních zařízení Kvalitní přenosný reproduktor se k nejrůznějším audio zařízením připojuje pomocí bezdrátového bluetooth 2.1 rozhraní s dosahem až 10 metrů a díky tomu je možné přehrávat hudbu jak z klasických přístrojů jako jsou počítačové stanice, notebooky, tak i z mobilních zařízení zahrnující iPod, iPhone, iPad, Android 3.0 a novější, tablet, přenosné CD nebo MP3 přehrávače. Vestavěná Li-Ion baterie umožní poslech až 5 hodin.
Výkon: 4x3W
Kapacita baterie: 400mAh (3,7V)
Nabíjecí napětí: DC5V
Rozměry: 150 x 35 x 60mm


Obsah balení
1x Reproduktor
1x USB nabíjecí kabel
1x Audio kabel

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat komentáře.

Doprava zdarma od hodnoty nákupu 1990,- Kč